top of page

Wat kan ik als klant doen om de opleiding van mijn huishoudhulp te ondersteunen?

Als je huishoudhulp opleiding volgt, heeft dat niets anders dan voordelen voor jou als klant. Enerzijds verbetert het de kwaliteit van de dienstverlening, en anderzijds draagt het bij tot het welzijn en de professionele ontwikkeling van je huishoudhulp. Een echte win-winsituatie!


Hierbij enkele tips die je kunnen helpen bij het ondersteunen van het opleidingsproces van je huishoudhulp:


Geef hen de tijd om opleiding te volgen: Wees flexibel als je huishoudhulp graag een opleiding wil volgen op dezelfde dag dat hij/zij bij jou komt schoonmaken. Zo kan je huishoudhulp met een gerust hart deelnemen aan de opleiding.


Maak deel uit van het opleidingsproces: Net zoals Rome niet in één dag werd gebouwd, moeten huishoudhulpen bij aanvang van hun job de fijne kneepjes van het vak leren. En wat is een betere manier hiervoor dan opleiding te volgen op de werkvloer zelf! Neem dus actief deel aan het leerproces van de nieuwe generatie huishoudhulpen en stel je huis open voor de coach en zijn/haar coachee.


Toon interesse voor opleidingen: Ga in gesprek met je huishoudhulp over de opleidingen  die hij/zij al gevolgd heeft. Opleidingen hebben een positief effect op de ontwikkeling van de vaardigheden van huishoudhulpen, en ze zijn net zo gunstig voor jou en je huis.


Door de opleiding van je huishoudhulp te steunen, draag je niet alleen bij aan zijn/haar professionele ontwikkeling, maar investeer je ook in de kwaliteit van de dienstverlening.


 

 Steun de opleiding van je huishoudhulp!

“De opleiding van je huishoudhulp garandeert hun welzijn en draagt bij aan jouw tevredenheid”.

留言


bottom of page